Veranderingen in onze praktijk per oktober 2017

Ouddorp, september 2017

Geachte heer, mevrouw, ouders/verzorgers van,

Graag brengen wij u op de hoogte van enkele veranderingen in onze praktijk.

Vanaf 2 oktober 2017 komt tandarts A.H. de Visser bij ons werken. Hij is al enige jaren werkzaam als tandarts en zal ons team op maandag en donderdag komen versterken.

Vanaf 2 oktober 2017 zullen de openingstijden op de maandag veranderen. Wij zijn dan op iedere maandag geopend voor afspraken van 7:00 uur tot 21:00 uur. In de door ons ontvangen enquêtes gaf u aan prijs te stellen op ruimere openingstijden. Op deze manier willen wij aan uw wensen tegemoet komen. De overige dagen blijven de openingstijden ongewijzigd.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen zullen wij deze maandagen zo efficiënt mogelijk inplannen. Dit houdt in dat als u een controle-afspraak heeft met daarbij ook een klacht (zoals bijvoorbeeld een stuk van uw kies), u dit duidelijk bij het maken van de afspraak moet aangeven. Als dit niet het geval is kunnen wij alleen de controle (en eventueel tandsteen verwijderen) uitvoeren en moet u voor de overige behandelingen een vervolgafspraak maken.

Als u op een andere dag dan de maandag een controle-afspraak heeft met een bijkomende klacht, stellen wij het ook op prijs dat u dit tijdig aan ons doorgeeft. Dan kunnen wij uw afspraak verzetten of verlengen.

Onze telefonische bereikbaarheid blijft op maandag hetzelfde als op de andere dagen: Voor het maken van een afspraak kunt u ons iedere dag van 8:00-12:00 uur bereiken. Op overige tijdstippen zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Dit telefoonnummer hoort u op het antwoordapparaat.

Tot slot kunt erop vertrouwen dat u ook bij onze nieuwe collega in goede handen bent en hopen wij u met onze ruimere openingstijden nog beter van dienst te kunnen zijn.

Tandartsenpraktijk Ouddorp

Publicatiedatum: 27-09-2017


« Terug naar het overzicht